Kategorier

Koteletter med champignoncitronsauce

4 koteletter
1 hk. løg
10 g dulle
1 dl hvidvin
2 dl grønsagsbouillon (vand + terning)
1 spsk citronsaft
1 tsk reven citronskal
1 dl fløde 13%
2 tsk majsstivelse
250 g champignon i kvarte
¼ tsk salt
peber

Koteletterne steges først med fedtkanten nedad. Brunes på begge sider i det afsmeltede fedt. Steges 3-4 min og lægges på et fad.
Løget steges i dullen. Vinen hældes ved og koges ind til det halve. Bouillon, citronsaft og –skal tilsættes. Snurrer sammen 3-4 min.
Fløde og majsstivelse røres sammen og tilsættes sammen med champignonerne. Snurrer sammen 2-3 min. Smages til med salt og peber. Og hældes over koteletterne.
Pyntes evt. med brøndkarse.
Servér med kartofler og grøn salat.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.