Kategorier

Koreandere

Antal: ca. 40 stk.

125 g mel
250 g havregryn
250 g sukker
250 g smør
125 g sirup
Fyld:
300 g smør
300 g florsukker
4 æg

Alle engredienser æltes sammen til en ensartet dej. Fedtstoffet skal ikke blødgøres, men have sin normale konsistens. Den færdigæltede deles i fire lige store stykker, som rulles ud til pølser i ca 3 cm tykkelse, hvorefter de sættes til afkøling – gerne i køleskabet, så de er lettere at skære. Af hvert dejstykke skæres ca 16 stk., som anbringes på en smurt plade med stor afstand, idet den færdigbagte kage får en diameter på ca 9 cm. Bages på ovnens midterste rille ved 200 grader i ca 10 min. Kagerne løsnes fra pladen, medens de endnu er lune, og sættes på en rist til afkøling. Før serveringen lægges de sammen med smørcreme.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>