Kategorier

Marcipankage

450 g konfektmarcipan
3 æg

Karamelcreme:
2 dl piskefløde
4 spsk sukker
2 spsk kakao

Pynt / Servering:
mandelsplitter
2 dl piskefløde

Hak eller riv konfektmassen groft på et rivjern. Pisk æggene i en skål. Rør konfektmassen og æggene sammen, og kom blandingen i en form (ca. 20 cm i diameter). Bages i ovnen ved 200 grader i ca 30 minutter. Lav imens cremen; Bland alle ingredienserne sammen i en tykbundet gryde. Lad cremen koge ved svag varme til den begynder at blive tyk, ca 10-15 min. rør hele tiden så den ikke brænder på. Vend forsigtig den færdigbagte kage ud på en bagerist, og lad den køle af. Rist mandlerne på en plade i ovnen 3-4 min. Pynt med de ristede mandelsplitter. Server med flødeskum.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.