Kategorier

Kirsebærmousse

Desserter, Frugt – Personer: 2

2 blade husblas
2 dl piskefløde
1 dl kirsebærvin
1 lille glas syltede kirsebær

Rul husblasbladene sammen og stik rullen ned i et glas koldt vand til opblødning; regn med ca. 8 min. Si kirsebærrene fra lagen, gem saften. Hak halvdelen af dem groft. Pisk fløden til skum. Lun ½ dl af den frasiede saft, til den er lidt mere end håndvarm. Tryk husblasen fri for vand og opløs den i den lune saft. Bland saften i kirsebærvinen og hæld begge dele i flødeskummet. Rør de hakkede kirsebær i og stil desserten koldt i nogle timer. Den kan også stå til næste dag. De sidste kirsebær bruges til pynt ved serveringen.

Kilde: “Kogebog for ungkarle – og andre begyndere”. Stine Hansen, 23 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.