Kategorier

KEFTEDES (GRÆSKE FRIKADELLER)

Der anvendes : Til 4 personer
500 gram hakket lammekød
1 ½ dl. mælk
3/4 dl. rasp
1 løg
2 fed hvidløg
1 æg
saften og skal af 1/4 usprøjtet citron
1 spsk. finthakket oregano eller 1 tsk. tørret
½ spsk. frisk timian eller ½ tsk. tørret
2 spsk. friskhakket persille
Salt og peber

Fremgangsmåde :
1 : Hæld mælk over raspen, hak løg og hvidløg fint.

2 : Rør kødet med samtlige ingredienser og lad farsen hvile koldt i en times tid.

3 : Form farsen til små, runde frikadeller og steg dem lysebrune og sprøde i olie på en pande.

Server med brød og græsk salat til.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>