Kategorier

Kartoffelpandekage (tjekkisk)

Også kaldet Cmunda eller Bramborák.

6 rå kartofler
1 æg
2-3 fed presset hvidløg
4 spsk mel
friskkværn. peberkorn (sorte)
purløg eller persille

Riv kartoflerne på et grønsagsjern. Tilsæt resten af ingredienserne. Bland det i en håndmixer eller med håndkraft. Varm olien og bag IKKE for store pandekager af dejen.

Sundhedsgrad: Minus 100 – på grund af al den olie, dejen suger til sig.

Server kartoffelpandekagerne meget varme.

Drikkevarer: ØL, ØL og atter Øl. (Bond fra Carlsberg anbefales eller PilsnerUrquell er ikke det værste man kan få til disse pandekager).

Kilde: Zuzana Vasa

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>