Kategorier

Kage med kokosglasur

3 æg
125 g sukker
125 g smør
175 g hvedemel
1 tsk bagepulver
3 spsk fløde
rasp til formen

Kokosglasur:
50 g smør
50 g sukker
50 g kokosmel
1 spsk hvedemel
2 spsk fløde

Pisk æg og sukker let og skummende.Tilsæt smeltet, afkølet smør.Bland mel med bagepulver, sigt det i og rør dejen sammen. Rør fløden i. Hæld dejen i en smurt raspdrysset springform. Bages på nederste rille i forvarmet ovn ved 175 grader i ca 25 min. Kom alle ingredienser til glasuren i en gryde. Rør det sammen og lad det få et opkog. Hæld glasuren over kagen efter 25 min bagetid og fortsæt bagningen, til overfladen er gylden, ca 15 min. Lad kagen afkøle i formen, før den tages ud og afkøles på rist.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.