Kategorier

Kagen fra Capri

Bagværk, kager 1 stk.

100 g smør
225 g sukker
185 g mel
2 1/4 tsk bagepulver
1 tsk vanillesukker
2 dl mælk
4 æg
50 g mørk chokolade
2 spsk hakkede nødekærner

Først røres smør sammen med sukker. Heri blandes mel, bagepulver, vanillesukker og mælk. Tilsidst vendes æggehviderne i dejen. Der skal ingen blommer i. Halvdelen af dejen kommes i en rund form, f.eks. en springform, og på dejen drysses mørk chokolade og hakkede nødekerner, hvorefter resten af dejen hældes over. Husk at smørre formen og drysse den med rasp. Bages på en rist på nederste rille ved 200° i 35-40 min overtrækkes med glasur, når kagen er kold.

Kilde: Kirsten Hüttemeier, Familie Journalen

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.