Kategorier

Rødkål/hvidkålssalat med appelsinfilet, valnød og appelsinmarinade

10 personer

1 stk rødkål
¼ stk hvidkål
200 g valnødder
6-8 stk appelsiner

Marinade:
2 dl appelsinsaft
2 dl olivenolie
2 dl eddike
100 g sukker

Rødkålen deles og stokken fjernes. Rødkålen snittes meget fint.
Hvidkålen behandles på samme måde.
Valnødderne hakkes groft.
Appelsinerne knivskrælles (skallen fjernes), skær appelsinfiletter ud mellem lamellerne og pres saften af appelsinresterne i en skål til marinaden.
Pisk marinaden sammen.
Bland salaten i en stor skål og vend marinaden i ca. ½ time før servering. Kom salaten op i en serveringsskål.

Kilde: Karsten Klit

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>