Kategorier

Jensen´s sild

5 ferske udbenede og rensede sildefileter
ca. 3 dl sød eddike
salt og peber
1 fint revet æble
fint reven peberrod (efter smag)
½ fint hakket rød peberfrugt
fintvalsede havregryn til panering
smør/margarine til stegning

Sildene skylles godt, drysses med salt og peber. Fyldes med fintrevet æble, peberrod og finthakket rød peberfrugt. Sildene lukkes sammen fra hoved mod hale. Vendes i havregryn og steges gyldne. De stegte sild lægges i et fad og overhældes med sød eddikelage. Serveres med rugbrød, krydderfedt, peberrod og rød peber.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>