Kategorier

Løgsuppe med ostebrød

(4 pers.)

200 g løg
50 g smør
1 liter vand
1/2 tsk salt
1 knsp hvid peber
2-3 suppeterninger
4 skiver franskbrød
smør
revet ost (Danbo eller Samsø)

Løgene pilles, skæres i tynde skiver og svitses i smør. Vandet tilsættes sammen med krydderier og suppeterningerne. Det hele koger få minutter, til løgene er møre.

Servering: Suppen anrettes i 4 portionsskåle, som dækkes med en skive smørsmurt franskbrød og drysses med rigeligt ost. Gratineres hurtigt i varm ovn ved 225C Serveres straks.

Gratinerede ostebrød kan også serveres ved siden af suppen, hvis man foretrækker dette, fremfor at komme brødene i suppen.

Kilde: Mortens Opskriftsamling

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>