Kategorier

Indianergryde FEDTFATTIG

200-250 gram hakket magert oksekød
1 fed hvidløg
2 gulerødder
1 løg
1 peberfrugt
1 stor tomat eller 2 små
1 tsk. paprika
1-2 tsk. hvidvinseddike
2 spsk. tomatketchup eller puré
2 dl. vand
1 terning okse- eller grøntsagsbouillon
salt og peber

Skær løg og peberfrugt i tern og riv gulerødderne groft. Tomaten flåes og hakkes.
Brun kødet i en gryde og tilsæt derefter grøntsagerne samt presset hvidløg.
Tilsæt vand, vineddike, ketchup, smuldret bouillonterning og paprika og lad retten småkoge under låg i ca. 10 minutter.
Smag til med salt og peber. Retten kan evt. jævnes med 1 tsk. Maizena.

Serveres med groft brød eller ris.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>