Der anvendes :
Til mazarinbund :
100 gram sukker
100 gram smør
100 gram marcipanmasse
2-3 æg
Indlæg af :
100 gram hvid chokolade
30 gram sukker
4-5 æg
korn af 1 stang vanille
2 dl. piskefløde
1 dl. creme fraiche 38%
Fremgangsmåde :
Mazarinbund : Pisk sukker, smør og marcipan sammen med en el-håndpisker. Derefter piskes et æg i ad gangen. Når massen bliver let og luftig, bredes den ud i 1 cm. tykt rektangel på et stykke bagepapir
Bunden bages i en 175 grader varm ovn i ca. 15 minutter, til den er lysebrun. Tag den ud og lad den køle af.
Indlæg : Smelt chokoladen i ikke for varmt vandbad. Pisk sukker, æggeblomme og vanille hvidt, og pisk så den smeltede chokolade i.
Fløde og creme fraiche piskes stift. Vend forsigtigt chokolademassen med i skålen.
Skær mazarinbunden ud, så den kan beklæde siderne og bunden af en brødform ( 1 ½ liter ) Når bund og sider er dækket, skæres overskydende kagestykker i terninger og kommes i cremen. Fyld formen op med creme, dæk med folie og frys den.