Kategorier

Hjem-lengsel – norske vafler

10 stk

150 g hvedemel
2 dl koldt vand
1 knsp salt
75 g smør
4 dl creme fraiche

Smelt smørret og afkøl det lidt, før det piskes sammen med mel, vand og salt til en jævn dej. Vend creme fraichen i. Bages på vaffeljern ved svag varme. I almindelige jern 2-3 minutter på hver side. I et elektrisk jern i ½ -2 minutter. Hvis vaffeljernet ikke har været i brug i længere tid, bør det pensles lidt med smeltet smør, før de første vafler bages. Vaflerne serveres med syltetøj. Tyttebær og multebær, hvis man kan få dem, er særlig gode.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>