Grill, Fisk, Hellefisk – Personer: 4
600 g Hellefisk i store tern
½ kg Sherry tomater
1/4 kg Små forkogte løg
2 Grøn peberfrugt i store tern
1 ds Minimajs, drænet
Dressing Til Pensling:
½ dl Olivenolie
3 spsk Citronsaft
Fint hakket persille
Lidt knust grøn peber eller rosenpeber
Hellefisk, tomater, løg, peberfrugt og minimajs sættes på spid skiftevis: fisk, tomat, fisk, løg, fisk, peberfrugt, fisk, majs osv. Stop ca. 5 cm fra spid-spidsen. Dressing røres godt sammen. Fisk og grønsager pensles med dressingen. Grill fisk og grønsager ca. 2-3 min. på hver side (her er tale om 4 sider). Vurder fisk og grønsager i duft, farve og mørhed. Serveres med friskbagt landbrød, årstidens salat (spidskål, blomkål, squash, friske ærter, bredbladet persille m.v.). Hertil dressing eller sauce efter smag og behag.
Kilde: Andre Dewald, 13 Maj 93