Hovedret, Fisk – Personer: 2
1 pk Hellefisk dybfrost (400 g)
1/4 l Mornay sovs
125 g Champignons
1 Stort løg
3 dl Ris
Estragong
Olie
1 Grøntsagsboullion terning
Kog 3 dl ris med 4½ dl vand og 1 boullionterning i 15 min. ved lavt blus og 15 min. slukket (eller hvordan du nu foretrækker at koge ris : -) Skær løg i halve, tynde skiver og champignons i skiver. Steg løg “blanke” i oile kom estragong i og tilsæt champignons. Efter kort tid (førend champignons/løg tager farve) tilsæt Mornay sovsen. Lad denne blanding simre lidt. Kom de kogte ris i et ildfast fad og lig hellefiske (optøet!) ovenpå. Hæld sovsen over og drys med lidt rasp. Kom fadet i ovnen ved 225 grader C en halv time.
Stegetid: ½ time temp: 225
Kilde: Morten Andersen, 19 Oct 93