Kategorier

Hawaiigryde

4 personer

500 g benfri svinekød
3-4 porrer
1 spsk hvedemel
3 dl bouillon (hønsebouillon)
4 tsk karry
1 dl fløde
4 skiver ananas
lidt persille
evt. fedtstof til stegning

Skær fedt af kødet og skær det i små terninger. Brun det i en gryde til noget af fedtet smelter af. Drys med karry.
Brun kødet i det afsmeltede fedt.
Skær porer i ringe og kom dem i gryden. Tilsæt evt. mere fedtstof.
Drys mel over det brunede kød, rør om og tilsæt bouillonen.
Smag til med salt og karry og rør fløden i.
Skær ananas i små stykker og kom dem i kort før serveringen.
Serveres med ris.

Kilde: Ilse Schiøtt

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>