Kategorier

Gyldne asier

ca. 10 mellemstore asier

Saltlage:
4 l vand
400 g salt

Syltelage:
3 l eddike
1½ – 2 kg sukker
½ kg små løg
1 dildskærm
1 pose Taiwana syltekrydderier
3 tsk Atamonpulver eller 6 tsk flydende Atamon

De skrællede, flækkede, udhulede asier overhældes med den kolde saltlage og stilles koldt 1 døgn. Asierne tørres og lægges i en Atamonskyllet krukke. Eddiken bringes i kog og tilsættes sukker, skolede, pillede løg, dildskærm og kogeposen med krydderierne. Koges 5 min. Atamon tilsættes. Lagen hældes straks over asierne, der holdes nede med et let pres. Krukken dækkes med et klæde og bindes til, når indholdet er koldt.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>