Kategorier

Syltede asier

ca. 3 kg asier
2 håndfulde salt
eddike
Atamon til skylning af glas

Lagen:
1 l eddike
1 kg sukker
ca. 300 g chalotteløg
dildskærme
1 brev blandede syltekrydderier
1 spsk Atamon

Asierne skrælles. Skæres igennem og skrabes rene for kerner. Derefter skylles de og drysses med salt. Kom koldt vand på så det lige dækker. Efter 1 døgn tages de op, skylles og tørres i et klæde. Eddiken koges op og hældes over, og asierne trækker 1 døgn. Herefter hældes eddiken fra, koges op og hældes over igen. Trækker nu i 12 timer. Derefter hældes eddiken ud.

Lagen: Eddike, sukker, små pillede chalotteløg, dild samt syltekrydderier bringes i kog og koger ca. 5 min. Tag gryden af ilden og rør Atamon i. Lagen hældes over asierne, som er lagt i Atamonskyllede glas. Dækkes til med film og bindes.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>