Kategorier

Gulerødder med tequila

Grøntsager, tilbehør, mexicansk, forretter 4 personer

500 g gulerøder
4 spsk smør
1/4 tsk tørret dild
salt
peber
½ dl tequila

Skær gulerøderne over på skrå i ½ cm tykke skiver. Smøret smeltes på en stegepande ved lav varme. Gulerøderne kommes i. Blusset skrues op til mellem varme, og gulerøderne småsteger i en 10 minutter. Der skal røres i dem nogle gange. Dilden smuldres mellem fingrene og tilsættes sammen med salt og peber. Bland kryderierne godt med gulerøderne, og skru yderligere op for varmen. Tequilaen hældes over gulerøderne og antændes med en tændstik. Når ilden er døet hen, røres der rundt i gulerøderne, og de serveres straks.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>