Kategorier

Gulerødder med krydderurter

Tilbehør, Grønt – Personer: 4

1 kg gulerødder, nye
5 spsk olie
1 kvist frisk rosmarin
1 dl vand
salt og friskkværnet peber
1 fed hvidløg
½ bundt persille
lidt basilikum
3 spsk pinjekerner

Rens gulerødderne og skær dem i helt tynde skiver. Varm olien i en gryde. Kom gulerødder og rosmarin i og lad det småstege under omrøring 6-8 min. Hæld vandet ved og fortsæt stegningen, til gulerødderne er ved at være møre. Drys med salt og peber, knust hvidløg og hakket persille og lad det stege med de sidste min. Servér med et drys ristede pinjekerner samt friske basilikumblade.

Tips: Pinjekernerne kan erstattes med smuttede, hakkede mandler.

Kilde: Stine Hansen, 08 Jul 93

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.