Kategorier

Gulerodskage

7 dl fintrevne gulerødder
4 æggeblommer
5 dl melis
3½ dl olie
5 dl mel
3 tsk kanel
2 tsk natron
½ tsk salt
4 stiftpiskede æggehvider

Chokoladeglasur:
1 spsk kakao
125 g kogechokolade
lidt vand

Bland alt, undtagen de stiftpiskede hvider, der vendes i tilsidst. Bag ved 175C ca 1 time. Portionen passer til en lille bradepande.

Glasur: Varm ingredienserne til glasuren, tilsæt så meget vand, at den er jævn og smøre- klar. Overtræk kagen. Pynt evt med grofthakkede valnødder eller mandler.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>