Kategorier

Gulerodskage

275 g fintrevne gulerødder
50 g mandler
50 g rosiner
150 g rørsukker
1/4 tsk salt
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
½ tsk natron
½ tsk vanille
1 tsk kanel
3 æg
1 1/4 dl olie

Sukker og olie piskes grundigt sammen og herefter kommes æggene i et ad gangen. Mel, bagepulver, natron, salt, kanel og vanille røres sammen med æggemassen, og nu kommes de grofthakkede mandler, de fintrevne gulerødder og rosinerne i. Hæld dejen i en smurt bageform, og bag kagen ved 175-180 grader i ca. 45-50 min.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>