Kategorier

Gryde-Gullasch

Kalvekød, Pasta, Hovedret – Personer: 4

375 g Kalvekød i Terninger
50 g Margarine
1 Løg
½ Tsk Salt
1/4 Tsk Peber
½ Spsk Paprika
2 Røde Tomater
3 Spsk Tomatpure
½ l Kogende Vand
150 g Spagetti

Løget Hakkes og brunes i de 50 g Margarine, til det er gyldent. Kalvekødet blandes i og brunes under omrøring. Gryden tages af blusset. Når det ikke syder mere, blandes paprika, salt og peber i og røres igennem. Gryden sættes igen over blusset, ca ½ l vand tilsættes og bringes i kog, Tomaterne skærei i terninger og kommes i gryden sammen med tomatpureen. Koger færdig under sagte blus, i ca 1 time. Spagettien koger med i retten den sidste ½ time.

Kilde: Henrik Nielsen, 11 Jul 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>