Kategorier

Fyldt svinekam med bacon og halve bagte kartofler

4 personer

1 kg svinekam uden spæk
salt
peber

Fyld:
2 spsk smør
klippet persille
1 lille revet løg
timian
10-12 skiver bacon

Sovs:
250 g champignoner
50g smør
skyen fra kødet samt fløde
kulør
lidt jævning

Serveres med halve skrubbede kartofler, penslet med olie, drysset med timian eller dild. En nem måde at få svinekam på. Kødet får et lidt dybt rids på langs. Heri fordeles det sammenrørte fyld. Tynde skiver bacon lægges over kødet, som er anbragt i et ildfast fad. De halve kartofler, velskrubbede, lægges ved siden af eller i et smurt ildfast fad. Pensl med olie, drysses med salt peber og klippet grønt. Begge dele steger ved 225 grader i ca 45 minutter. Til sovsev kan anvendes friske champignoner eller svampe fra glas, der svitses med smør, tilsættes sky, fløde og kulør, jævnes og småkoger nogle minutter.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.