Kategorier

Grillede marinerede nakkekoteletter

Grill – Personer: 2

4 nakkekoteletter (2 cm tykke)

Marinade:
4 spsk god olivenolie
nogle dråber citronsaft
1 fed presset hvidløg
1 tsk tørrede krydderurter, f.eks. rosmarin, oregano, basilikum

Ingredienserne til marinaden røres sammen og koteletterne lægges heri et par timer. Grillsteg dem i ca. 5 min. på hver side ved middelvarme. Hvis man har frisk rosmarin i haven, vil et par kviste lagt på gløderne under koteletterne give en pikant, letrøget smag. Drys koteletterne med lidt groft salt, og lad dem hvile tildækket yderligere 5 min. inden de serveres

Kilde: Andre Dewald, 14 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>