Kategorier

Estragon-tomatjuice

Drikkevarer 4 glas

8 velmodne tomater, flået
½ tsk salt
sort peber
1½ dl rødvinseddike (Balsamico)
1 spsk fint hakket frisk estragon

Læg de flået og hakket tomater i en tykbundet gryde og kog ved svag varme i cirka 5 min., eller indtil tomaterne begynder at afgive saft. Purér tomaterne i en foodprocessor. Tilsæt salt,

peber og eddike og opbevar i køleskabet indtil servering. Rør finthakket estragon i lige før servering. Færdigkøbt tomatjuice betsår hovedageligt af vand og sukker. Denne drik indeholder i

større grad vitamin a, c og kalium.

Tid i alt: 1 time.

Heraf arbejdstid: 10 min.

Holdbarhed: 2 dage i køleskab.

Energiindhold pr. glas: 263 kj (68 kcal)

Protein: 12,6 pct.

Fedt: 8,6 pct.

Kulhydrat: 78,8 pct.

Kilde: I Form, nr. 8/1995

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>