Kategorier

Gazpacho

Ingridienser:
2 røde peberfrugter
6 tomater
1 bundt purløg
1 liter grønsagsbouillon
2 spsk olivenolie
1/2 dl citronsaft
1/2 agurk
1 løg
1 stilk blegselleri
1 fed hvidløg
salt
peber
ristede brødterninger

Fremgangsmåde :
Dyp tomaterne i kogende vand og træk skindet af dem. Skyl peberfrugterne og fjern kernerne. Skyl purløgen.
Kom tomater, rød peber og purløg i en blender eller hak det meget fint. Kom det hele i en suppeterrin og tilsæt kold bouillon, olie og citronsaft.
Skræl agurken og hak den fint. Hak også løg og blegselleri og bland det hele i suppen. Smag suppen til med hvidløg, salt og peber.

Lad suppen stå i køleskabet et par timer inden serveringen og server den med ristede brødterninger i.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>