Kategorier

Fyldte tomater

Forret, Grøntsager – Personer: 4

4 Store tomater
1/4 Wondersalat
1 cn Tunfisk i olie
50 g Mayonnaise
3 tb Fløde
1 bn Purløg
1 Citron
Salt & Peber

Skær et låg af tomaterne og tag indmaden ud med en ske. Rør mayonnaisen med fløde og smag til med citronsaft, salt & peber. Hæld olien fra tunfisken og del den i flager eller stykker. Skær saleten i mindre stykker, bland den med tunfisken og vend det hele med mayonnaisen. Fyld blandingen i tomaterne, drys med klippet purløg og servér med flüte.

Tips: Wondersalet bliver knasende sprød, hvis den skylles i koldt vand, og lægges i en plastpose i køleskabet.

Tilberedningstid: Ca. 30 min.

Kilde: Andre Dewald, 14 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>