Kategorier

Fyldte squash

Middagsret, Forret – Personer: 4

3 mellem squash
250 g oksekød, hakket
125 g champignoner, grofthakkede
1 lille løg, finthakket
2 spsk smør
2 tomater, finthakkede
3 spsk fløde
2 spsk rasp
reven ost
smørklatter
Kraft Thousand Island Dressing

Courgetter, squash eller zucchini, der er flere navne for den samme grønsag, som hører til græskarfamilien. Den fyldte grønsag serveres her som middagsret eller forret. Skær grønsagerne igennem på langs og skrab det meste af frugtkødet ud. Hak det fint. Svits kød og grønsager i smør. Bland resten af ingredienserne i, undtagen osten. Fordel i de udhulede squash. Drys med reven ost og bag ved 200 grader i 25 min. Hæld ½ dl Kraft dressing på hver portion inden servering eller byd den til.

Kilde: Kenneth Skovly Pedersen, 09 aug 1993

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.