Kategorier

Fyldte horn

8 store eller 16 små
250 g mel
75 g smør
ca. 1 dl lunken mælk
35 g gær
1 æg
2-3 spsk sukker

Fyld:
marcipan
chokoladeknapper

Pynt:
æg
sukker
hakkede mandler

Til dejen hakkes smørret ud i melet, husk at lægge lidt fra til æltning. Gæren røres ud i lunken mælk og blandes i dejen sammen med sukker og det sammenpiskede æg. Dejen æltes med det ekstra

mel og deles i to, hvis De vil have små horn. Dejen rulles ud til en stor pandekage og deles i otte trekanter. På hver trekant lægges chokoladeknapper og marcipan. Hornene rulles sammen mod

spidsen og lægges på en smurt bageplade. Skal hæve lunt og tildækket i 20 minutter. Pensles forsigtigt med æg og drysses med sukker og hakkede mandler.

Bages midt i ovnen ved 225 grader i 8-10 minutter.

Kilde: Hüttemeiers Madmagasin

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.