Kategorier

Lime-marineret torsk

(6 personer)

400 g hel frisk torsk eller lyssejfilet

1 dl limesaft
2 spsk olie
1 tsk friskhk. koriander eller ¼ tsk tørret
1 fed hvidløg
1 skalotteløg
1 frisk grøn chili, renset for kerner og hakket
1 tsk salt

2 avocadoer
3 tomater
½ agurk
frisk koriander eller persille

Skær fisken i pæne stykker og læg dem på bagepapir på en plade.
Bages ca. 5 min ved 225º og derefter afkøles.
Skær avocadoerne i terninger. Udkern tomaterne og skær dem i terninger. Skær agurken i terninger. Fordel grønsagerne i et fad og læg fiskestykkerne herpå.
Pisk alle ingredienserne til marinaden sammen og hæld den over fisken/grønsagerne. Dæk til og stil i køleskabet 1-2 timer.
Pynt med frisk koriander inden servering.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.