Kategorier

Frikadeller fra bosnien

Hovedret, jugoslavien 4 personer

500 g hakket kalv/flæsk/lammekød
1 æg
2 dl knap færdigkogt ris
1 dl mælk
½ tsk stødt kommen
Salt
Olie

Yoghurtsovsen:
4 æg
5 dl yoghurt naturel
1½ tsk paprika
1 tsk salt

Sæt ovnen på 175-200°. Rør farsen med 1 æg og mælken. Bland de kogte ris i og smag til med salt, peber og kommen. Form store frikadeller af farsen og læg dem i en olie-smurt bradepande og lad dem stege i ca 20 minutter. Ryst panden nu og da. Pisk æg, yoghurt, paprika og salt sammen. Hæld sovsen rundt om kødbollerne i bradepanden og steg yderligere ca 15 minutter, til omeletsaucen er hævet og har fået en guldgul farve.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>