Kategorier

Fransk fiskesalat

Tilberedningstid: 40 minutter

Salaten kan tilberedes med rejer i stedet for hummerhaler og med anden fisk.

350 g dybfrosne hummerhaler
600 g havkat
50 g løjrom eller stenbiderrogn
4 kogte æg
1 glas asparges
1 salathoved
1 bundt dild

Marinade:
100 g mayonnaise
1 bæger syrnet fløde 9%
1 tsk chilisauce
¼ tsk paprika
2 spsk tomatpuré
citronsaft
salt
peber
1 dl piskefløde

Damp den rensede fisk i vand tilsat citronsaft, salt og dildkviste og lad den afkøle. Tø hummerhaler op, del fisken i flager. Skær asparges i mindre stykker, salaten i strimler og æggene i kvarte. Bland ingredienser i salateskålen. Rør dressing sammen af mayonnaisen, syrnet fløde og krydderier. Pisk fløden og ven den i, kort før serveringen. Smag til og server med lune flutes.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.