Kategorier

Flûte

20 g gær
2 dl lunkent vand
1 tsk salt
ca. 300 g (4 ½-5 dl) mel
sammenpisket æg og vand til pensling

Udrør gæren med lunkent vand. Tilsæt mel og salt. Ælt dejen godt.
Hæver ca. 30 min.Del dejen i 2 kugler. Tril hver kugle til en ensartet, lang pølse i bagepladens længde. Læg flutene på pladen.
Efterhæver 15 min.
Rids dem med et snit i hele længden. Pensl med æg, sæt pladen midt i ovnen og bag ca. 15 min ved 225º. Pensl to gange med koldt vand under bagningen.

Opskriften er indsendt af Brian og Jeanette

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>