Kategorier

Fiskekager Keld Kedli’

Et par pakker Skagen fiskefars

hakket rødløg
lidt mel
mælk
et par æg
salt og møllepeber
Ferske terninger af laks
Olivenolie og smør
blå birkes
38 % cremefraiche
limefrugtsaft
hakkede krydderurter
en stor teskefuld ishavskaviar eller lakserogn
feldsalat, radicchio og friseesalat
ristede brødcroutoner

Et par pakker Skagen fiskefars iblandes hakket rødløg, lidt mel, mælk, et par æg, salt og møllepeber. Ferske terninger af laks blandes i.
Olivenolie og smør bruser af på en pande, herpå sættes kagerne som en stor frikadelle, med den forskel at den flades ud som en klatkage. Der drysses blå birkes på hver enkel side og vendes når første side er lysebrun. Steges sprøde.
Anrettes på fad, belægges med en 38 % cremefraiche som er rørt op med limefrugtsaft, salt, møllepeber og masser af hakkede krydderurter.
Oven på lægges en stor teskefuld ishavskaviar eller lakserogn. Omkring kagerne anrettes en blanding af feldsalat, radicchio og friseesalat, herpå nogle ristede brødcroutoner.

En himmelsk musik vil opstå !

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>