Kategorier

Foreller, Enebærgrillede

4 personer
4 foreller
4 hele enebær
1 tsk salt
½ tsk peber
1 spsk hakket persille
3 spsk mel

Forellerne drysses med salt, trækker en ½ time og aftørres. Drysses ind- og udvendig med knuste enebær, salt, peber, mel og hakket persille og grilles ca. fem minutter på hver side på havegrillen. Nogle enebær drysset ned i den glødende grill giver en fin smag til fisken. Serveres med dip og tilbehør.

Forslag til dip: Cremefraiche rørt med revet peberrod og finthakket æble. Mayonnaise og crème fraiche rørt med hakkede krydderurter (persille, dild, purløg, basilikum).

Forslag til tilbehør: Skåle med finthakket grøn og rød peberfrugt, grønne og sorte oliven, smuttede smørristede mandler og skiveskårne champignon.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>