Kategorier

Fisk i grøn sauce

Fisk, Forret – Personer: 4

400 g Koteletfisk (Sæson-fisk kan også bruges)
2 dl Vand
2 dl Hvidvin
1 tb Hakket løg
1 tb Salt
1 bn Dild
200 g Dybfrosne rejer
4 Skiver citron

Sauce:
1 dl Mayonnaise
1 dl Piskefløde
1/4 ts Hvid peber
4 tb Klippet dild
Saft af ½ citron

Rens fisken. Kog vandet med hvidvin, løg og salt. Læg fisken i og lad den trække ved svag varme til den er helt hvid og fast i kødet. Afkøl fisken.

Sauce: Bland mayonnaisen med den piskede fløde og smag til med peber og citron. Tilsættes friskklippet dild. Anret fisken på små tallerkener og fordel saucen over. Garnér med rejer, citron skåret i skiver samt en lille kvist dild.

Tips: Citronen er lettere at presse saft ud af hvis den er skåret ud i både.

Tilberedningstid: Ca. 45 min.

Kilde: Michael Aggerholm, 11 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.