Kategorier

Lakserruller på Rissalat

(4-6 personer)

2 dl ris til løse ris (160 g)
2 dl vand, smør eller margarine
salt

Tilberedningstid: ca. 30 min.
+ tid til afkøling af risene.

Sauce:
2 dl mayonnaise (200 g)
1 dl creme fraiche
2 spsk. tomatketchup
1 bdt. dild
salt, peber, paprika

Til pynt: 10-12 skiver laks
1 salathoved

Fremgangsmåde:
Smelt fedtstoffet i en gryde og vend risene heri.
Tilsæt vand og salt og lad det koge for svag varme
ca. 20 min. Lad risene køle af.

Bland saucen, men gem lidt dild til pynt.

Blad ris og sauce og læg det på et fad.

Anret salatblade og laks herpå, pynt med dildkviste.

Tilbehør: Flûtes eller mini rugbrød.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.