50 g gær
2 dl mælk
2 æg
100 g smør eller margarine
100 g sukker
500 g hvedemel
Remonce:
100 g smør eller margarine
100 g mørk farin
Pynt:
glasur
forskelligt slik
Lun mælken og rør gæren ud i den lune væde. Pisk æg og blødgjort fedtstof i. Bland sukker og melet i og ælt dejen godt sammen. Lad dejen hæve i 20 minutter. Del dejen i tre dele – to store og
en mindre. Rul de største stykker ud ca. 20*40 cm og den mindste del ca. 20*25 cm. Rør remonce sammen af fedtstof og farin og fordel det på dejstykkerne. Rul dem sammen som til roulade. Brug
den mindste del til hovede og de to andre dele som overkrop og arme samt underkrop og ben. Efterhæv kagenmanden 20 minutter. Pensl med æg og bag kagemanden ca. 20 minutter ved 200 grader. Lad
kagen svale af på en rist. Rør glasur af flormelis og vand og farv det evt. med frugtfarve. Pynt kagen med glasur og forskelligt slik.