Kategorier

Ambriosiatærte

Dej:
150 g smør
3 æg
2 dl sukker
2 ½ dl hvedemel
smør og rasp til formen

Fyld:
1 pose vanillecreme
½-1 dl piskefløde

Glasur:
½-1 dl flormelis
1-2 frisk presset
appelsinsaft
1 pose hakket
syltet appelsinskal

Smelt fedtstof og lad det afkøle. Pisk æg og sukker sammen til en luftig masse. Bland mel og smeltet fedtstof i. Hæld dejen i en smurt og raspet rund form, ca 1 ½ l, og bag kagen ved 175 grader på midterste rille i ca 35 min. Vend kagen ud og lad den afkøle. Lav vanille-cremen efter anvisningen på pakken. Pisk fløden og bland den i vanillecremen. Rør appelsinsaften og flormelis sammen til en glat glasur. Del kagen i to bunde og bred vanillecremen på den ene. Læg den anden over og dæk kagen med glasur. Drys med hakket appelsinskal og lad tærten stå koldt 3-4 timer inden serveringen.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.