Kategorier

Fedtkager

250 g fedt
500 g mel
250 g sukker
1 tsk hjortetaksalt
4 spsk kakao

Sæt fedtet frem i stuetemperatur, helst dagen før bagningen. Ælt fedt, sukker og hjortetaksalt grundigt sammen. Tilsæt melet lidt ad gangen., Hvis dejen ikke bliver smidig, tilsættes lidt ekstra mel. Del portionen i 2 lige store dele. Ælt kakao i den ene del. På smurte plader afsættes de brune og hvide kager med en teske i størrelse som en valnød. Bages ved 150-170 grader i ca. 10 minutter. Kagerne skal revne lidt på overfladen for at være rigtige.

Kilde: Mortens Opskriftsamling

Minder om denne opskrift:

1 comment to Fedtkager

  • Tina

    Kan man komme mandler i jeg har nemlig en gammel gammel opskrift hvor der står man skal komme mandler i ?

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>