Kategorier

Estragonsauce

(2 personer)

1 stort eller 2 små chalotteløg
2 spsk friskhk. estragonblade
eller 1½ tsk tørret estragon
20 g dulle
½ dl fiskebouillon
½ dl hvidvin
1 dl piskefløde
1 æggeblomme
1 tsk majsstivelse
salt
½ tsk knust madagascarpeber.

Hak løgene fint.
Svits løg og estragon i en gryde i dullen. Tilsæt bouillon og hvidvin og lad det koge lidt ind uden låg.
Pisk fløde, æggeblomme og majsstivelse sammen og pisk det i sausen. Varm op under piskning, til den er jævn, den må ikke koge. Smag til med salt og madagascarpeber.
Velegenet til fiskeretter.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>