Kategorier

Daddelkage

400 g stenfri dadler
2½ dl vand
85 g sukker
175 g margarine
2 æg
1 tsk natron
1 tsk bagepulver
2 tsk vanillesukker
180 g hvedemel

Læg vand og dadler i en gryde. Lad blandingen koge ved svag varme og rør nu og da, så dadlerne bliver til mos. Tilsæt sukker og fedtstof. Tag gryden fra varmen og pisk til massen er kølet af. Tilsæt æggene et af gangen. Bland resten af de tørre ingridienser sammen og kom dem i dejen. Hæld dejen i en smurt og raspdrysset form. Bag kagen i ovnen knapt 1 time ved 170 grader. Kagen er færdigbagt når den løsner sig fra kanten.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>