Kategorier

Creme Brulée

1 stang vaille
70+30 g rørsukker
6 æggeblommer
2½ dl mælk
5 dl piskefløde

Flæk vanillestangen og skrab marven ud. Bland vanille i sukkeret og rør æggeblommerne i. Tilsæt mælk og fløde under omrøring og lad det stå og hvile 30 minutter. Fjern skum fra overfladen på cremen og fordel den i 6 små ildfaste skåle. Sæt dem i ovnen ved 120 grader i ca. 1 time. Lad cremen afkøle. Drys et tyndt, jævnt lag rørsukker oven på den bagte creme og sæt skålene under grillen, til overfladen er gylden. Server straks.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>