1 kg usprøjtede appelsiner
300 g usprøjtede citroner (ca. 3 stk)
700 g usprøjtede grapefrugt (ca. 3 stk)
2 l vand
2 kg sukker
Læg frugten i lunkent vand ca. ½ time. Tør den godt. Skær appelsiner og citroner i tynde skiver og fjern alle sten undervejs. Skræl grapefrugterne, kasser skrællen, og skær frugtkødet i tynde skiver. Kog frugten op med vandet, læg låg på, og lad det simre 1 time. Tilsæt sukkeret, rør rundt, og kog videre i ca. 25 min. for lavt blus uden låg. Prøv med en ske om marmeladen består “gele-prøven”, det vil sige, at man lader væden dryppe fra skeen, og hvis den sidste dråbe så stivner i stedet for at falde ned, vil marmeladen hurtigt blive stiv ved afkøling. Kom marmeladen på rene glas, og opbevar den i køleskabet hvor den holder i op til 1 måned.