Kategorier

Citronkage med marengs

250 g smør
2 tsk bagepulver
2 dl mælk
4 æg
250 g sukker
250 g florsukker
200 g hvedemel
reven skal af 1 citron
150 g kartoffelmel

Rør det blødgjorte smør med sukker, til det er let og smidigt. Del æggene og rør blommerne i én af gangen. Rør godt mellem hver. Sigt hvedemel og kartoffelmel sammen med bagepulver. Rør det i dejen skiftevis med mælken. Hæld dejen i en lille bradepande eller alu-form, smurt eller beklædt bagepapir. Bages på nederste rille i forvarmet ovn ved 175 grader i ca 20 min. Tilbered marengsen. Pisk hviderne meget stive. Sigt halvdelen af florsukkeret og rør det i. Sigt resten af florsukkeret og vend det forsigtigt i sammen med citronskal. Bred marengsen over den halvbagte kage. Fortsæt bagningen ca 15 min til marengsen er lysbrun. Afkøles i form

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.