Kategorier

Bradepandekage med kokoslåg

250 g smør
250 g sukker
4 æggeblommer
250 g hvedemel
250 g kartoffelmel
3 tsk bagepulver
3 dl mælk
4 æggehvider
125 g sukker
1 tsk vanillesukker
100 g kokosmel

Rør det blødgjorte smør med sukker, til det er let og smidigt. Rør æggeblommerne i én ad gangen og rør godt mellem hver. Bland og sigt hvedemel, kartoffelmel og bagepulver og rør det i skiftevis med mælken. Bred dejen ud i en bradepande, smurt eller beklædt med bagepapir. Bages på nederste rille i forvarmet ovn ved 200 grader i ca 20 min. Imens piskes hviderne stive. Irøres sukker af et par gange og tilsættes vanillesukker og kokosmel. Bred dejen over den halvbagt kage og fortsæt bagningen i ca 15-20 min. Afkøles i bradepanden.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.