Kategorier

Chow Mein med skaldyr

2 plader ægnudler
1 lille hakket løg
2 spsk olie
1 spsk ketjap manis
8 kinarejer
1 lille dåse muslinger
1 lille rød peberfrugt
3 forårsløg
1 lille dåse bambusskud
2 spsk sur sød sauce
2 spsk olie
persille

Kog ægnudlerne efter anvisning på pakken og hæld vandet fra. Varm olie i en wok eller stegegryde svits løget, kom nudler i og til sidst ketjap manis, svits½ minut. Hold nudlerne varme på en tallerken med låg. Rens forårsløg og skær dem i 3-4 cm lange stykker. Rens peberfrugten og skær den i tynde strimler. Varm olie i wokken, tilsæt peberfrugt og rejer, svits 1 minut, tilsæt forårsløg og bambusskud, svists 1 minut. Tilsæt sur sød sauce og muslinger. Varm det godt igennem. Anret nudlerne i en dyb tallerken eller lille skål, fordel rejer, muslinger og grønsager over nudlerne og server straks med hakket persille.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.