Kategorier

Chokoladekagecreme

(425 ml)

½ L mælk
160 ml sukker
3 spsk cacao
3 æggeblommer
60 ml kartoffelmel
2 spsk smeltet usaltet smør
½ tsk vanilleessens

Varm mælk og sukker op i en gryde. Pisk cacao i. Tages af varmen.
Pisk æg og mel i en skål og kom ½ af den varme mælk i.
Bring resten af mælken i kog og det piskes i æggemassen. Hældes i gryden og koges ca. 1 min, mens der piskes kraftigt. Tages af varmen og pisk vand og smør i til det er jævnt og let. Når det er lunkent sættes cremen i køleskabet.

Minder om denne opskrift:

1 comment to Chokoladekagecreme

  • Marie

    Du skriver i opskriften at der skal vand i, men nævner ingen mængde. Til gengæld siger du at der skal vanilleessence i, uden at nævne hvornår?